ProdukterPreBrand AB

     Godkänd

          VENTISOL

    service Partner


VBP PLÅTLOCK (VBP)

Ventisol Brandventilator VBP är en brandgasventilator med ett eller två uppåtgående plåtlock. Sargen är uppbyggd på trästomme och utvändigt isolerad med hård 50 mm stenull.


I överkant av sargen finns en förmonterad PVC-kappa för enkel anslutning av tätskikt. Invändigt är sargen helt plåtklädd. Sarghöjden är 300, 450 eller 550 mm som standard, men kan givetvis anpassas efter behov. Locken är isolerade med mineralull och helt klädda i plåt. Locken öppnar 95°.


LJUSGENOMSLÄPP (VBL)

Ventisol Brandventilator Ljusgenomsläpp – VBL är en brandgasventilator med ett eller två uppåtgående ljusgenomsläppliga lock.


Sargen är uppbyggd på trästomme och utvändigt isolerad med hård 50 mm stenull. I överkant av sargen finns en förmonterad PVC-kappa för enkel anslutning av tätskikt. Invändigt är sargen helt plåtklädd. Sarghöjden är 300, 450 eller 550 mm som standard, men kan givetvis anpassas efter behov. Locken består av trästomme med infräst kanalglas och ett utanpåliggande slagtåligt 2 mm tjockt polykarbonatglas. Locken öppnar 95°. Locken är målade i signalblå färg som standard, men vi är villiga att måla i andra kulörer också.KUPOL (VBK)

Ventisol Brandventilator VBK är en brandgasventilator med en uppåtgående kupol i antingen två eller tre skikt, klart eller opaliserat skikt, akryl eller polykarbonat.


Läs mer om de olika kupolmodellerna under sidan “Kupoler”. Sargen är uppbyggd på trästomme och utvändigt isolerad med hård 50 mm stenull. I överkant av sargen finns en förmonterad PVC-kappa för enkel anslutning av tätskikt. Invändigt är sargen helt plåtklädd.


Sarghöjden är 300, 450 eller 550 mm som standard, men kan givetvis anpassas efter behov.Vi levererar, installerar och servar alla dom produkter som kan behövas för en säker verksamhet.

 

 
kontakta oss: info@prebrand.se

Svensk Standard

För

Röklucka